Nega i oblikovanje tela

Izdvajamo novinu u našoj ponudi – mezoterapiju – koja je tokom proteklih nekoliko godina naišla na pozitivne kritike velikog broja dama koje drže do svog izgleda. Mezoterapija naime predstavlja metodu ubacivanjeposebno pripremljenih koktela pod kožu pojedinca u zavisnosti od problema sa kojim se suočava.

Mezoterapija organizam ispunjava neophodnim vitaminima, mineralima i aminokiselina, od čijeg prisustva zavisi lep izgled kože. Ovi preparati takođe doprinose i detoksikaciji organizma, nakon čega se pojedinac oseća znatno opuštenije i bolje. Mezoterapija deluje direktno na uzrok problema i uspešno uklanja celulit, masne naslage, eliminiše prve znakove starenja kože, strije, staračke pege i pokazuje veliku efikasnost pri tretmanu akni.

 


 

Celulit predstavlja hipertrofiju masnih ćelija, koja u kombinaciji sa usporenom venskom i limfnom cirkulacijom, dovodi do zadržavanja tečnosti u medjućelijskom prostoru. Ovaj problem susrećemo kod 90% ženske populacije naročito posle puberteta zbog delovanja estrogena. Celulit se uglavnom pojavljuje na bokovima, zadnjici i nogama, a važno je znati da nije u uskoj vezi sa viškom kilograma.
Mezoterapija se preporučuje kada postoji problem sa cirkulacijom, celulitom i viškom kilograma. Ova metodom postiže se vidno poboljšanje kvaliteta kože i potkožnog vezivnog tkiva (pomorandžine kore), kao I smanjenje bolova u nogama I osećaj teskih nogu. U cilju poboljsanja efikasnosti, mezoterapiju je neophodno kombinovati sa sinergistčkim metodama.

• Poboljšava cirkulaciju
• Poboljšava kretanje limfe
• Uklanja lokalizovane masne naslage
• Regeneriše fibrozno tkivo


 

Elektrostimulacija je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tela i redukuje celulit. Elektrostimulatori mišića funkcionirašu preko elektroda postavljenih na telo, koji indukujući strujne impulse stimulišu mišićnu reakciju, kontrakciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina itd. Upotrebljavaju se tri različite frekvencije talasa i frekvencija drenaže od kojih svaka utiče na različite predele tela i rešava različite probleme.


Postignite figuru koju ste oduvek želeli uz veliki izbor tretmana preparatima visokog kvaliteta. Od tretmana za smanjenje obima, oklanjanje celulita do kompletnog zatezanja kože.