Nega lica

Izdvajamo iz ponude:

Novina u našoj ponudi – mezoterapija – koja je tokom proteklih nekoliko godina naišla na pozitivne kritike velikog broja dama koje drže do svog izgleda. Mezoterapija, naime, predstavlja metodu ubacivanja posebno pripremljenih koktela pod kožu pojedinca u zavisnosti od problema sa kojim se suočava.

REVITACARE – francuski lider u mezoterapiji i dobitnik nagrade za najbolji antiage proizvod dostupan u Vašem studiju Mystic.

Mezoterapija organizam ispunjava neophodnim vitaminima, mineralima i aminokiselina, od čijeg prisustva zavisi lep izgled kože. Ovi preparati takođe doprinose i detoksikaciji organizma, nakon čega se pojedinac oseća znatno opuštenije i bolje. Mezoterapija deluje direktno na uzrok problema i uspešno uklanja celulit, masne naslage, eliminiše prve znakove starenja kože, strije, staračke pege i pokazuje veliku efikasnost pri tretmanu akni.

VAŠ STUDIO MYSTIC!
015 349 633
063 7 48 48 11

 


Tretmani lica


Savremeni pristup u nezi lica – čišćenje ultrazvučnom špatulom

2608

 Tehnika se zasniva na kombinaciji mehaničkog i električnog vibriranja, frekvencije 25000 vibracija u sekundi, sa 6 zvučnika koji potenciraju sonoforezu. Penetrirajući efekat ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremno je masira. Ćelije u dubljim slojevima dobijaju snažnu stimulaciju. Postižu se odlični rezultati u čišćenju kože i tretmanu bora, bubuljica i mrlja. Koža postaje blistavija, čista i elastična.

Higijena: Radi se o neagresivnom postupku čija je namena poboljšati izgled kože, korigovati dilataciju pora, odstraniti površinske ćelije otklanjanjem nečistoća i mikročestica koje se vremenom akumuliraju.

Regeneracija: Poboljšava površinsko obnavljanje kože na licu. Ultrazvučna terapija se koristi za prevenciju znakova starenja kože lica: bora, mrlja, opuštenosti, ožiljaka, strija, te, uopšte, za poboljšanje izgleda kože.

Sonoforeza: Sastoji se od unošenja supustanci u organizam putem ultrazvučne energije; postupak je sličan postupku visoko frekventne struje, s razlikom da se u organizam unose celi molekuli. Ove molekuli se u tkivima preinačuju, što je cilj tretmana, u supstance koje se prirodnim hemijskim procesima mešaju s ostalim postojećim elementima u organizmu. U suštini se radi o tretmanu koji koristi ultrazvuk da bi se olakšalo penetriranje aktivnih principa koji se površinski nanose.