Spa & wellness


Predstavljamo SPA & wellness tretmane dostupne u Vašem studiju MYSTIC

SKEYNDOR Green tea body wrap – Zeleni čaj

Tretman detoksikacije i čišćenja celog tela, sa jakim efektom eliminacije viška tečnosti i otpadnih produkata metabolizma. Maska sa zelenim čajem i citrusima pruža telu esencijalne minerale koji istovremeno hidriraju kožu i olakšavaju drenažu tečnosti, poboljšavaju metabolizam lipida i rezervi masti, smanjuju dejstvo slobodnih radikala i poboljšavaju ćelijsko disanje. Blagotvorno deluje na iritiranu, umornu i kožu isušenu dejstvom sunčevih zraka. Nakon pakovanja, sledi lagana masaža celog tela koja poboljšava tonus kože i terapijski efekat tretmana, ostavljajući Vas u stanju potpunog psihofizičkog blaženstva.


Skeyndor Spa Senses rituali

Orijentalne terapije predstavljaju spoj tradicionalne istočnjačke filozofije sa maneulnim tehnikama, koje u kombinaciji sa korišćenjem esencijalnih ulja i egzotičnih začina imaju blagotvorno dejstvo na duh i telo. Koncept Ajurvede fokusira se na unapređenju zdravlja, kao najboljoj prevenciji bolesti. Sva lekovita dejstva potiču iz prirode, a svako stanje tretira se ne samo sa fizičkog, već i mentalnog, emocionalnog i duhovnog aspekta.


 

Masaža poludragim kamenjem

Wellness ritual sa izuzetnim efektom opuštanja, detoksikacije, ali i regeneracije i hidratacije kože celog tela. Blagotvorno dejstvo minerala, po ajurvedskoj tradicionalnoj medicini, ogleda se u harmonizovanju energetskih centara, čakri, a time i fizioloških procesa u organizmu.


 Masaža sa 5 indijskih ulja

Sveobuhvatan antistres tretman  sa jakim terapijskim efektom, koji objedinjuje aromaterapiju, akupresuru i limfnu drenažu. Poboljšava izgled, strukturu i tonus kože, smanjuje mišićnu i nervnu napetost, pomaže otklanjanje viška tečnosti.