Genetix slim

genetix-slim-news


Genetix slim – tretman protiv nasledne gojaznosti


KADA JE U PITANJU MRŠAVLJENJE, DA LI SMO SVI ISTI?

Inovativne tehnike istraživanja pokušavaju da objasne vezu između gojaznosti, ishrane i genetskog faktora. Dok se gojaznost pojavljuje u stresnim razmerama, otvorili smo debatu o njenom poreklu:
Da li zavisi od hrane koju unesemo ili od naših gena?
Istraživanja i razvoj studija o genetici proteklih godina, doprineli su progresivnoj identifikaciji gena koji su uključeni u metabolizam lipida i povećanje težine. Mi danas znamo da postoje geni koji utiču na apetit i izlučivanje enzima potrebnih za sagorevanje lipida i sprečavanje njihovog skladištenja.
ERICSON LABORATOIRE izabrala je fiziološki put koji nikada pre nije istražen: FIAF geni (Fasting Induced Adipose Factor) odgovorni su za sintezu proteina FIAF u samim adipocitima. FIAF protein deluje i na lipogenezu i na lipolizu. Novi, biotehnološki proizveden sliming agens: sposoban za redukciju hipertrofije i hiperplazije adipocita. Ovaj inovativni pristup otvorio je mogućnosti razvoja nove generacije efikasnih anti-celulit proizvoda.
Novi GENETIX SLIM tretman mršavljenja predstavlja pravu inovaciju za svakog ko odbija da prihvati moguće fatalne posledice nasledne gojaznosti.
Njegovo višestruko dejstvo omogućava:

  • Redukciju celulita;
  • Smanjenje pojave “pomorandžine kore”;
  • Povećanje čvrstine kože;

Osnovni sastojci:

  • Timiline – specifični polisaharid ili poliglukoronska kiselina stvorena biotehnološkim putem. Ovaj aktivni sastojak na potpuno inovativni način deluje na mršavljenje:
  1. Redukuje lipogenezu preveniranjem ulaska masnih kiselina u adipocite inhibiranjem LPL uz pomoć FIAF adipokina;
  2. Stimuliše lipolizu aktivacijom ATGL iz FIAF adipokina;
  3. Stimuliše otpuštanje slobodnih masnih kiselina iz adipocita pomoću lipolize, povećavajući sintezu apolipoproteina;
  4. Povećava metabolizam slobodnih masnih kiselina iz adipocita u periferne mišiće usled povećanja sinteze apolipoproteina i proizvodnje lipoproteina;
  5. Inhibira diferencijaciju preadipocita u zrele adipocite;
  6. Povećava čvrstinu kože stimulisanjem kolagena i glikozaminoglukana;