Depilacija voskom i epilacija šećernom pastom

Depilacija voskom

Depilacija predstavlja postupak uklanjanja neželjenih dlačica na najfiniji način. Večita borba sa neželjenim dlakama postala je deo svakodnevne nege. Depilacija voskom se deli na dve opcije u zavisnosti koja se regija radi, a to su hladan i topli vosak. Sa  hladnim i toplim voskom depilacija  je brza i efikasana i samim tim je tretman koji daje trajnije rezultate.  Na ovaj način možete da se uklone malje, a i  bićete mirni bar dve-tri nedelje posle depilacije sa voskom. Metoda za koju se odlučite samo je stvar vašeg izbora! Danas je tehnologija pravljenja toplih voskova znatno poboljšana, njihova temperatura je prijatna za kožu i nije iritirajuća. Depilacija hladnim voskom je brz i veoma efikasan način da se brzo oslobodite dlačica. U početku depilacija može da bude bolna ukoliko je prvi put radite ili ako ste se do sada koristili samo brijač za uklanjanje neželjenih malja. Nakon nekoliko tretmana, najčešće od 5 do 6 depilacija hladnim voskom, koren znatno slabi i depilacija postaje gotovo bezbolna.Prednost ove depilacije je besprekorna higijena, jer se vosak nakon svake depilacije baca zajedno sa trakama. Depilacija hladnim voskom naročito se preporučuje osobama osetljivim na visoke temperature. Tretmanom depilacije hladnim voskom možete ukloniti neželjene dlačice  sa nogu, ruku, prepona, nausnica i obrva.

Epilacija šećernom pastom

Šećerna pasta je veoma nežna i hranljiva za kožu, pasta se ne lepi za kozu već uklanja samo suve i izumrle ćelije poput blagog pilinga, što pogoduje koži. Samim tim što se pasta lepi samo za dlaku, ali ne i za kožu, osećaj bola je sveden na minimum. U isto vreme, dobija se lepa i zdrava koža bez iritacije. Efikasno smanjuje rast dlake, smanjuje urastanja dlake, suzbija fleke i bubuljice, poboljšava hidrataciju kože, dobija se baršunasta i glatka koža, a samim tim je i veća elastičnost i otpornost kože. Šećerna pasta se moze primeniti na bilo kom delu tela ili tipu kože kod zena i muškaraca. Svojom hladnom teksturom  smanjuje mogućnost crvenila i podliva. Tako je u većini slučajeva, pogodna za problematičnu kožu i osetljive delove tela. Šećerna pasta se nanosi na kožu u smeru suprotno od rasta dlake, lagano i bez pritiska. Veoma je komforna za klijenta i kozmetičara, a njena lagana tekstura omogućava da pasta prodre dublje u folikul.

0 +

Sertifikata

0 +

Klijenata

0 +

Usluga

0 +

Stručnjaka

Prezadovoljna sam frizerskom uslugom u studiju Mystic! Profesionalni frizeri, najbolji preparati i savršen rezultat. Uz to, atmosfera i ljubaznost osoblja su divni bonus!

  Biljana Lačković
  Biljana Lačković

  Klijent

  Sve zene koje tamo rade kraljice su.Nesebicno zalaganje,ljubaznost,vrhunski rad I materijal.Rezulrati vise nego vidljivi.Vanja,Marija...👍

   Gordana Kojić
   Gordana Kojić

   Klijent

   Ljubazno osoblje, odlično uređen i prijatan ambijent. Pravi profesionalci! Masaze preporucujem!!!

    Dušan Radojčin
    Dušan Radojčin

    Klijent

    Zatražite više informacija