Frizerske usluge

Frizerske usluge

Nega kose je osnovna stvar u našem životu samo održavanje korena i dlake se postiže tretmanom koji hrani i neguje dlaku. Pored farbanja, šišanja, feniranja, senčenja u ponudi izdvajamo jedan od najpopularnijih tretmana a to je Brazilski Keratin sa kojim postižemo elastičnost i savršenu negu same kose. Brazilski keratin je najbolji frizerski tretman koji možete priuštiti sebi za oporavak, negu i vraćanje prirodnog sjaja svojoj kosi.  Tretman kose keratinom ovom dragocenom supstancom hrani vašu dlaku, obnavlja je, vraća joj prirodan sjaj i istovremeno je ispravlja. Frizerski tretman keratinom deluje u periodu od 3-5 meseci, u zavisnosti od toga koliko je kosa bila oštećena, pružajući vam zdravu kosu i savršenu frizuru koja se lako održava. 

0 +

Sertifikata

0 +

Klijenata

0 +

Usluga

0 +

Stručnjaka

Prezadovoljna sam frizerskom uslugom u studiju Mystic! Profesionalni frizeri, najbolji preparati i savršen rezultat. Uz to, atmosfera i ljubaznost osoblja su divni bonus!

  Biljana Lačković
  Biljana Lačković

  Klijent

  Sve zene koje tamo rade kraljice su.Nesebicno zalaganje,ljubaznost,vrhunski rad I materijal.Rezulrati vise nego vidljivi.Vanja,Marija...👍

   Gordana Kojić
   Gordana Kojić

   Klijent

   Ljubazno osoblje, odlično uređen i prijatan ambijent. Pravi profesionalci! Masaze preporucujem!!!

    Dušan Radojčin
    Dušan Radojčin

    Klijent

    Zatražite više informacija