Masaže

Prepustite se pravom užitku!

Relaks masažom dobijamo blag prijatan i opuštajući osećaj, tokom primene pokreta kojom se dobija efekat relaksacije mišića i samog tela.Eliminiše se stres, poboljšava cirkulaciju, podiže raspoloženje i samim tim poboljšava koncentraciju osećajući olakšanje u samom telu, Uz prijatan ambijent i opuštajuću muziku.


Terapeutska masaža vam nudi oslobađanje bola u kratkom vremenskom periodu, intenzitet pritiska je jači i dublji ali prilagođava se senzibilitetu klijenta.Ova masaža predstavlja spoj nekoliko različitih manuelnih tehnika masaže istezanja mišića koja ima za cilj da opusti mišiće i izbaci stres iz naših misli.


Sportska masaža je vrsta masaže u kojoj se upotrebljavaju specijalni zahvati koji imaju za cilj bržu i potpuniju pripremu sportiste za treninge, intenziviranje i produžavanje vremena samog treninga i povećanja sportske moći. Masaža omogućava i brže i potpunije odstranjivanje svih nepoželjnih ili štetnih posledica zbog pojačane fizičke aktivnosti. Masaža je indikovana kao neophodna kod svih sportova i svih sportista.

Kraljevska masaža pružiće vam osećaj potpune opuštenosti, ugodni ambijent, mirise aromatičnih ulja i muziku pažljivo odabranu baš za ovaj tretman. Kraljevska masaža dovodi telo i dušu u potpunu ravnotežu. Dobijate duplu relaksaciju i oslobađanje od tenzije, kao dopuna intenzivnoj relaksaciji, ova vrsta masaže će omogućiti da krv u Vašem telu prostruji, a Vaše telo će postati ispunjeno.

0 +

Sertifikata

0 +

Klijenata

0 +

Usluga

0 +

Stručnjaka

Prezadovoljna sam frizerskom uslugom u studiju Mystic! Profesionalni frizeri, najbolji preparati i savršen rezultat. Uz to, atmosfera i ljubaznost osoblja su divni bonus!

  Biljana Lačković
  Biljana Lačković

  Klijent

  Sve zene koje tamo rade kraljice su.Nesebicno zalaganje,ljubaznost,vrhunski rad I materijal.Rezulrati vise nego vidljivi.Vanja,Marija...👍

   Gordana Kojić
   Gordana Kojić

   Klijent

   Ljubazno osoblje, odlično uređen i prijatan ambijent. Pravi profesionalci! Masaze preporucujem!!!

    Dušan Radojčin
    Dušan Radojčin

    Klijent

    Zatražite više informacija