Elektrostimulacija mišića

Elektrostimulacija mišića

Aparat za Elekrtostimulaciju mišića spada u grupu profesionalnih aparata koji svojim karakteristikama omogućava  otklanjanje celulita  i skidanje viška kilograma pasivnim putem – impulsnim  kontrakcijama na odabrane mišiće. Ovim aparatom postiže se maksimalni rezultati u razgradnji celulita, izlučivanja toksina i toniranju  tretirane partije tela. Princip rada zasnovana je na izazivanju mišićnih kontrakcija mikro strujnim impulsima, tako što se aktivira mišićna pasivnim putem. Na taj način dolazi do povećanja energetske potrošnje, najpre iz mišića, a nakon toga iz okolnih masnih naslaga koje su stvorene dejstvom različitih faktora. Kao dopuna tretmana može se koristiti i ručna masaža, a osim toga pažnju treba posvetiti i načinu ishrane i unositi dosta količine vode i povrća, jer putem strujnih impulsa vrši se razgradnja celulita, pa se izlučuje suvišna voda koja je vezana u potkožnom tkivu, koja se izbacuje iz organizma, pa je neophodan unos tečnosti radi pravilne razmene materijala u ćelijama.

0 +

Sertifikata

0 +

Klijenata

0 +

Usluga

0 +

Stručnjaka

Prezadovoljna sam frizerskom uslugom u studiju Mystic! Profesionalni frizeri, najbolji preparati i savršen rezultat. Uz to, atmosfera i ljubaznost osoblja su divni bonus!

  Biljana Lačković
  Biljana Lačković

  Klijent

  Sve zene koje tamo rade kraljice su.Nesebicno zalaganje,ljubaznost,vrhunski rad I materijal.Rezulrati vise nego vidljivi.Vanja,Marija...👍

   Gordana Kojić
   Gordana Kojić

   Klijent

   Ljubazno osoblje, odlično uređen i prijatan ambijent. Pravi profesionalci! Masaze preporucujem!!!

    Dušan Radojčin
    Dušan Radojčin

    Klijent

    Zatražite više informacija