Green Peel osvežavajući tretmani (Hidratacija,Anti-age,Vitaminski,Sensi,...)

Green Peel – Osvežavajući Hydra tretman

Green Peel – Osvežavajući Hydra tretman je prirodni, biljni tretman za hidrataciju, kao podrška antagingu, kao i za osetljivu, kuperoznu i kožu sa rozaceom. U kombinaciji sa preparatima za kućnu negu iz Dr. med. Christine Schrammek-Drusio derma.cosmetics kozmetičke linije, posebno dizajniranih za različite tipove kože, rezultiraju u osveženoj, glatkoj i čvrstoj koži, umirenoj i zaštićenoj, spremnoj za negativne spoljne uticaje.

Green Peel – Osvežavajući Antiage tretman

Green Peel – Osvežavajući Antiage tretman je prirodni, biljni tretmani za hidrataciju, kao podrška antagingu, kao i za osetljivu, kuperoznu i kožu sa rozaceom. U kombinaciji sa preparatima za kućnu negu iz Dr. med. Christine Schrammek-Drusio derma.cosmetics kozmetičke linije, posebno dizajniranih za različite tipove kože, rezultiraju u osveženoj, glatkoj i čvrstoj koži, umirenoj i zaštićenoj, spremnoj za negativne spoljne uticaje.

Green Peel – Osvežavajući Rosacea Sensiderm tretman

Green Peel – Osvežavajući Rosacea Sensiderm tretman je prirodni, biljni tretman za hidrataciju, kao podrška antagingu, kao i za osetljivu, kuperoznu i kožu sa rozaceom. U kombinaciji sa preparatima za kućnu negu iz Dr. med. Christine Schrammek-Drusio derma.cosmetics kozmetičke linije, posebno dizajniranih za različite tipove kože, rezultiraju u osveženoj, glatkoj i čvrstoj koži, umirenoj i zaštićenoj, spremnoj za negativne spoljne uticaje.

0 +

Sertifikata

0 +

Klijenata

0 +

Usluga

0 +

Stručnjaka

Prezadovoljna sam frizerskom uslugom u studiju Mystic! Profesionalni frizeri, najbolji preparati i savršen rezultat. Uz to, atmosfera i ljubaznost osoblja su divni bonus!

  Biljana Lačković
  Biljana Lačković

  Klijent

  Sve zene koje tamo rade kraljice su.Nesebicno zalaganje,ljubaznost,vrhunski rad I materijal.Rezulrati vise nego vidljivi.Vanja,Marija...👍

   Gordana Kojić
   Gordana Kojić

   Klijent

   Ljubazno osoblje, odlično uređen i prijatan ambijent. Pravi profesionalci! Masaze preporucujem!!!

    Dušan Radojčin
    Dušan Radojčin

    Klijent

    Zatražite više informacija