SHR laserska epilacija

Laserska epilacija

Vreme je za trajno uklanjanje dlačica! SHR Epil H8 Combi je aparat za lasersku epilaciju, i predstavlja tehnologiju za trajno odstranjivanje dlačica koja ima izuzetan uspeh. Ovaj sistem kombinuje lasersku tehnologiju i dobrobiti impulsnog svetla u postizanju praktično bezbolnih rezultata. Sada se čak mogu tretirati dlačice koje je do sada bilo jako teško ili gotovo nemoguće odstraniti. Tehnologija „U pokretu“ predstavlja proboj na polju trajnog odstranjivanja dlačica svetlosnom tehnologijom. Tretman je ugodniji od konvencionalnih načina i koža je bolje zaštićena. 

Nakon prvog tretmana primetna je najveća promena kada otpada 20-30% dlačica, kako tretmani odmiču broj dlačica oscilira pa u nekim momentima deluje da ih ima više a u nekim manje, razlog tome su nove generacije dlaka koje se smenjuju sa starim uništenim.

Upravo iz tog razloga je potrebno uraditi punu seriju kako bismo svaku od generacija dlaka uspeli da uništimo.

0 +

Sertifikata

0 +

Klijenata

0 +

Usluga

0 +

Stručnjaka

Prezadovoljna sam frizerskom uslugom u studiju Mystic! Profesionalni frizeri, najbolji preparati i savršen rezultat. Uz to, atmosfera i ljubaznost osoblja su divni bonus!

  Biljana Lačković
  Biljana Lačković

  Klijent

  Sve zene koje tamo rade kraljice su.Nesebicno zalaganje,ljubaznost,vrhunski rad I materijal.Rezulrati vise nego vidljivi.Vanja,Marija...👍

   Gordana Kojić
   Gordana Kojić

   Klijent

   Ljubazno osoblje, odlično uređen i prijatan ambijent. Pravi profesionalci! Masaze preporucujem!!!

    Dušan Radojčin
    Dušan Radojčin

    Klijent

    Zatražite više informacija