Svilene trepavice i profesionalna šminka

Svilene trepavice

Novi metod produžavanja trepavica tehnikom 1 na 1 svilene trepavice Vašim očima daju potpuno novi prirodan i holivudski izgled! Svilene niti daju Vam fini, zavodljiv pogled i tajanstven izgled, i dozvoljava da sa svojim sjajnim svilenim trepavicama plivate, sunčate se, bez straha da ćete ih izgubiti.

Trepavice imaju svoj prirodni životni ciklus, pa kada otpadne jedna trepavica, na njenom mestu raste nova. Tako da svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom, pa je zato potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu. U proseku je potrebno jednom mesečno dopuniti ih. Tretman je bezbolan i traje između sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju.Važno je da znate i da na nadogradnju treba da dođete bez ikakve šminke, jer šminka otežava nanošenje vlakana, baš kao i bilo kakva krema koja se nanosi na očnu zonu i trepavice. Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene.

Profesionalna šminka

Želiš profesionalni make up koji će učiniti da zablistaš I sve oko sebe ostaviš bez daha?
Naš profesionalni tim je tu da uradi make up look koji god želiš, da pristaje baš tebi – tvom karakteru, konturama lica i prilici za koju se šminkaš. Bilo da ti je potrebna šminka za venčanje, svečanu priliku, večernji izlazak – Cosmetic Studio Mystic je tu. Zakaži svoj termin i prepusti se rukama profesionalaca.

 

 

0 +

Sertifikata

0 +

Klijenata

0 +

Usluga

0 +

Stručnjaka

Prezadovoljna sam frizerskom uslugom u studiju Mystic! Profesionalni frizeri, najbolji preparati i savršen rezultat. Uz to, atmosfera i ljubaznost osoblja su divni bonus!

  Biljana Lačković
  Biljana Lačković

  Klijent

  Sve zene koje tamo rade kraljice su.Nesebicno zalaganje,ljubaznost,vrhunski rad I materijal.Rezulrati vise nego vidljivi.Vanja,Marija...👍

   Gordana Kojić
   Gordana Kojić

   Klijent

   Ljubazno osoblje, odlično uređen i prijatan ambijent. Pravi profesionalci! Masaze preporucujem!!!

    Dušan Radojčin
    Dušan Radojčin

    Klijent

    Zatražite više informacija