Lasersko uklanjanje tetovaže

Lasersko uklanjanje tetovaže

Usluga laserskog uklanjanja tetovaže je proces uklanjanja pigmenta tetovaže iz kože uz pomoć lasera. Ova usluga postala je moguća tek nakon razvoja aleksandritnih, ruby i Nd:YAG lasera, koji deluju isključivo na pigment, bez oštećenja okolnog tkiva ili krvarenja. Uklanjanje tetovaže je najbolje započeti nakon godinu dana od tetoviranja, kada se pigment u koži stabilizuje, a tretmani se obično izvode u 5 do 7 sesija koje traju do 10 minuta, uz razmak od 4 do 6 nedelja između tretmana.

Broj tretmana zavisi od veličine tetovaže, vrste i količine boja, profesionalnosti tetoviranja, čistoće i vrste pigmenta, kao i dubine na kojoj se tetovaža nalazi. Izuzetno je važno da tretman sprovodi dermatolog sa iskustvom, koji će proceniti pigment tetovaže i prilagoditi snagu impulsa lasera reakciji kože.

Nakon tretmana, tretirana regija dobija tamno smeđu boju, vrlo blago je otečena, a osećaj peckanja traje 15 do 20 minuta nakon tretmana. Najlakše se uklanjaju jednobojne tetovaže, dok kod tetovaža sa više boja može ostati samo jedva vidljiv obris. Crna, plava i crvena boja najlakše se uklanjaju, a profesionalne tetovaže se uklanjaju lakše obzirom na kvalitet pigmenta.

0 +

Sertifikata

0 +

Klijenata

0 +

Usluga

0 +

Stručnjaka

Prezadovoljna sam frizerskom uslugom u studiju Mystic! Profesionalni frizeri, najbolji preparati i savršen rezultat. Uz to, atmosfera i ljubaznost osoblja su divni bonus!

  Biljana Lačković
  Biljana Lačković

  Klijent

  Sve zene koje tamo rade kraljice su.Nesebicno zalaganje,ljubaznost,vrhunski rad I materijal.Rezulrati vise nego vidljivi.Vanja,Marija...👍

   Gordana Kojić
   Gordana Kojić

   Klijent

   Ljubazno osoblje, odlično uređen i prijatan ambijent. Pravi profesionalci! Masaze preporucujem!!!

    Dušan Radojčin
    Dušan Radojčin

    Klijent

    Zatražite više informacija